Jeg er startet på arbejde efter ferien og det i sig selv er hårdt. Desuden røg jeg på kursus i 5 timer tirsdag for kunne betjene en anden kundegruppe, hvilket jeg har gjort resten af ugen. Det betyder at alle sanser bliver brugt  og hjernen kører i højest gear for at være sikker på at det nu bliver rigtigt. Normalt forgår en langt det meste af en arbejdsdag på rygraden og så er det meget trættene at virkelig sidde og koncentere sig dagen lang.

Strikketøjet har stor set ikke været rørt, jeg har været så træt om aften at jeg ikke har kunne overskue det. Når ungerne er puttet har sofaen og fjernbetjeningen  kaldet frem til sengetid. Jeg tror også godt at gemalen har kunnet mærke det for en del har været lagt over på hans skulder.

Dagen i går gik med at hygge sig. Ungerne legede i nattøjet til langt over kl. 11, lige efter deres hoved. Om eftermiddagen var vi en tur omkring mine forældres sommerhus grund, hvor de er ved at bygge carport og handlede på vej hjem. Så var den dag næsten gået.

Idag er der heller ikke nogen planer og ungerne trisser rundt og leger. Det kan være at vi skal hører om farmor kommer en tur….

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.