cuba.gif 

Weekenden er forsvundet mellem hænderne på mig. Den har været tilbragt i festligt selskab, sammen med ca. 1400 af mine arbejdskollegaer. For andet år i træk er kollegaer fra hele landet fragtet til København for et brag af en fest. Sidste år var temaet Derby på Klampenborg Galopbane, i år var målet et industriområde i Valby omdannet til Cuba. Temaet er gennemført, der var cigarpiger, cubansk øl og toner og ellers alt hvad man kan mangle. Efter middagen er der livemusik og diskotek, spritus og øl i lange baner. Vi manglede intet. Det skulle da lige være tid, for turen gik fra Aalborg kl 10 lørdag formiddag og jeg blev samlet op i støvring kl 10:45 i formiddags og resten af dagen er blevet tilbragt på sofaen. Undervejs blev det til 1½ times søvn i et tog på vej hjem.

Jeg havde en god fødselsdag og Marcus var meget stolt over at have været med til at købe gaver og pakke dem ind. Aftensmaden blev indtaget på Burger King, jeg slap for madlavningen og ungerne var lykkelige, så det var den store harmoni. Næste weekend er familien indviteret til fest i telt, gemalen fylder 40 lidt senere på året, så vi har slået det sammen.

Jeg er blevet normineret af Tina til Rocking Girl Blogger. En norminering jeg siger tak mange gang for. Egentlig er det meningen at man skal nominere 5 mere, men den er så langt omkring og jeg vælger at stoppe her.

rockingirlblogger.jpg

Nu hvor vi er ved bloggen kan jeg fortælle at der snart bliver flyttedag, jeg er faktisk lidt træt af mit domæne og har købt et nyt kun til bloggen. Lige nu afventer jeg ordrebekræftelsen og når jeg er klar skal jeg nok sige til. Alt bliver flyttet over og vil i vid udstrækning ligne sig selv, men mere om det senere.

Jeg vil putte ungerne og finde min sofa igen….

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *