For et års tid siden overtalte jeg min svigermor til at finde hendes strikkemaskine frem, den fungerede bare ikke, men efter lidt søgen på nettet fandt forleden frem til hvad kunne være årsagen. Efter et par prik til gemalen fik jeg overtalt ham til at han skulle se på det og nu fungere det.

strikke.gif

Det er en ældre sag, men alligevel sjov at lege med. Det første stykke strik der rent faktisk bliver til noget er en lille vest. Jeg mangler at strikke kant i halsen og ærmerne men det før jeg i hånden, men på trods af det er en str. 3 år tog glat strikken ikke lang tid. Og jeg skal nok få meget sjov ud af den når jeg lige lærer den helt at kende.

vest.gif

spirrevip.jpg Ellers har jeg brugt penge, jeg så denne bog på en Blog forleden og den røg lige ned i kurven. Alene titlen lyder indbydende og mon ikke den er med posten en af dagene. Jeg glæder mig til at få lidt inpiration, da jeg er gået lidt død i strikkeriet.

Desuden har vi investeret i nyt kamera og efter mange overvejelser er vi endt med at vælge et Canon Powershot A 720IS. Det forrige kamera vi havde var en Canon, hvilket vi var meget glade for og vi vil gerne have mere end 3 x Zoom, som deres IXUS serie tilbyder. Det kommer forhåbenligt i løbet af ugen, det glæder mig til.

canon-a720isa.gif

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *