Jeg fik lokket familien med på tur idag, målet var lynghøjgaard, vejret var ikke helt med os, men vi trængte til at se noget andet. Træerne er flotte i deres efterårsfaver, dersvære var vejret ikke til billeder.

Lisettes butik er lille og hyggelig, med garn fra gulv til loft. Det blev til det petrolumsfarvet bomuld til et tørklæde, kauni i regnbuefarver og bomuld til at strikke trøjen her under til Marcus. Den skal lige tilpasse lidt, i følge opskriften er en str. 5-6 92 cm i brystvide. Marcus kniber sig op på 60 cm, og så jeg valgt bomuld et nummer tykkere end opskriften, som skal strikkes på pind 4, jeg trænger til et projekt hvor man kan se hvorlangt man kommer.

Og så bliver det vist min tur i morgen til at blive lukket ind i varmen. Ravelry venter og fra dem der er kommet ind i varmen lyder det at der er meget at se på. Det bliver spændende og jeg glæder mig.

Found you!

  • You signed up on July 28, 2007
  • You are #21250 on the list.
  • 397 people are ahead of you in line.
  • 16660 people are behind you in line.
  • 54% of the list has been invited so far.

 Og så var jeg blevet Tagget af Mariann. Det må jeg heller få gjort noget ved. Meningen er det meningen at skal :

1. Link til den der har tagget dig.

2.Fortæl 7 sandheder om dig selv

3.Send videre til 7 andre bloggere

4.Læg en besked i deres blog om at de er tagget

Her er så 7 sandheder om mig.

1. Jeg er ikke verdens største teamplayer, til en vis grænse er det fint, men derefter vil jeg selv vælge.
2. Jeg ælsker mine unger, men kan blive tosset på alle dem der kommer: “skal i ikke lige have en til, det kunne jo være det blev en pige” Nej tak, jeg er lykkerlig for mine 2 drenge.
3. Jeg er et hjemmemenneske, eller retter er blevet det med årene.
4. Min mand er 10 år ældre end mig og jeg var kun 20 da jeg mødte ham.
5. Min blog holder jeg for mig selv og alle jer, jeg tror ingen gang min mand kender til mine skriverier. Jeg nyder at have den lidt for mig selv.
6. Et eller andet sted er jeg vild med gadgets, men fornuften siger heldigvis stop ind i mellem.
7. Jeg har meget svært ved at koble helt fra, på et eller andet plan har jeg det bedst ved at være online konstant.

Og så skal man tagge 7 nye, men jeg kan ikke lige komme i tanke om nogle der ikke er blevet det. Føler du dig snydt så grib den her 🙂 

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *