Så blev vi vist også klar til julen i år, uden at stresse alt for meget. Julen falder dejligt i år og kaster en masse fridage af sig og det hjælper helt klart på sagen.

Morgenmaden skal indtages med min forældre lidt senere og i eftermiddag drager vi en tur til Hjørring for at være sammen med Svigerinden og hendes kærste. På vejen skal vi samle svigermor op. Gaverne er klar, ris a la manden og mandelgave står ligeledes klar til at tage under armen, så tiden skal udelukkende bruges på hygge og samvær.

Julekort har jeg ikke fået gjort noget ved før i går og selv om det faktisk er for sent, ved jeg at der er folk der ville blive skuffet over det manglende billed af drengene, så billedet er taget, printet (dejligt med en fotoprinter) og julebrevet er skrevet. Et par stykker bliver afleveret på vejen i dag og resten må vente til Postdanmark vil. Men i skal ikke snydes for et julebillede.

jule2007blog.jpg

julblog1.jpg

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *