Den er der stadig, jeg har strikket kroppen færdig, er begyndt på det ene ærme og jeg hygger mig i den helt store grad. Der sker hele tiden noget og det bliver ikke kedeligt, men på den anden side er det samtidig overskueligt og man behøves ikke at sidde med næsen i diagrammet hele tiden.

snoninger-nn-a.jpg

Jeg tror jeg napper er par babystørrelser efterfølgende, det er så hyggeligt. Efter at have været forbi Anne og set February Baby Sweater kom jeg til at smutte forbi Saxo og putte Elizabeth Zimmermann’s Knitters’ Almanac og Hotte Huer til børn i kurven og mon ikke de kan forventes at ligge i postkassen først i det nye år.

February Baby Sweater er da absolut bedårende og jeg er sikker på at der på et tidspunkt kommer en lille pige, som vil se yndig ud i den. Og hvis jeg skulle bliv færdig med snoningerne før bogens ankomst kan jeg jo altid nappe en klassiker.

nytar2008.jpg

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *