Jeg fik jobbet og starter mandag morgen med en tur til købehavn, men det bliver noget længere tid end jeg havde regnet med. Jeg skal afsted mandag – fredag i både uge 7 og 8. Pyha, Gemalen og jeg har vist ikke været væk fra hinanden mere end en enkel nat, siden vi begyndt for godt 10 år siden. For ikke at tale om ungerne, det kunne godt gå hen og blive hårdt. Men jeg har Gemalens opbakning, så mon ikke det går.

Vi skal bo på Copenhagen Island og det ser rigtig indbydende ud og mon ikke jeg skal få nogle gode dage der ovre. Jeg glæder mig til Karbadet, sådan et har jeg ikke været i siden jeg var barn. Jeg har både min Lillebror i Roskilde og svigerfar i Glostrup, så mon ikke der er grundlag for lidt familiesamvær. Jeg skal også afsted med 2 gode kollegaer og skal have noget socialt samvær med mine nye kollegaer, så jeg tror tiden kommer til at gå stærkt.

 Efter arbejde idag har jeg lige nogle ting jeg skal have ordnet inden turen, bla. en tur til frisøren så jeg kan se hæderlig ud på turen, det er ved at trænge til en tur og var planlagt til en gang i uge 8 alligevel. Jeg skal have købt en Bluetooth dims til computeren så jeg er sikker på at kan koble op. Nu har jeg heldigvis den bærebar at kan tage med og uden internet er det ikke meget ved. Jeg tænker nu at der er trådløst net på hotellet, men for at være helt sikker 🙂

Diva får forsat lidt opmærksomhed og det er lige nu jeg skal beslutte om jeg skal strikke efter en M eller L. Jeg stoppede efter 27. række i går aftes og skal have målt lidt på det i aften. Det var vist det helt rigtige tidspunkt at jeg fik den startet. Det har passet fint til mit hoved at skulle strikket en hel masse retmasker, noget jeg ellers godt kan køre træt i.

Nå men hvis der bliver lidt stille de næste 14 dage på bloggen er det fordi at hovedet er fyldt med mange andre ting. Nu må vi se hvordan det går.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *