Jeg er landet igen og har fundet mig selv. Efter 3 super stressede uger og med 2 børn om anklerne i min sparsomme tid hjemme har den sidste uge været helt ned på jorden. Der har været tid til samvær og mine 2 unger er ved at være tilbage i normal rytme.

Oven i det hele, købte vi så også en nyere bil til mig. Det har været på tegnebrættet et stykke tid, men nu dukkede den rigtige op og så er det jo med at slå til, men det har medført nogle køreture til djursland oven i hatten. Men min nye bil er dejlig og jeg glæder mig over den hvergang jeg sætter min ind i den.

Sidste weekend blev tilbragt på sjælland, Lørdag kørte vi hjemmefra og over til min lillebror i Roskilde og sidst på dagen forsatte vi ind til min svigerfar i Glostrup, hvor vi var til Mandag. Ungerne har stornydt at være sammen med Bedstemor og Bedstefar og blive forkælet i alle ender og kanter. Og ikke mindst al den tid vi har tilbragt sammen som familie.

Denne uge har også været helliget familien og efter ungernes sengetid har jeg rent faktisk fået strikket på Diva. Ryggen er færdig og jeg har nået 5 pinde på det ene forstykke.

Jeg plejer ikke at blive stresset, men den sidste måned har jeg været tæt på og jeg har vedtaget lige nu, at uanset hvor travlt vi har på arbejde lige nu er det vigtigst at jeg plejer mig selv og familien. Så sådan bliver det, jeg passer mit arbejde i 37 timer om ugen og så tager jeg hjem.

Tak for alle jeres kommentarer og jeg håber at være lidt mere på Bloggen igen… det er ikke blevet til ret meget den sidste måned. I morgen vil jeg forsøge at fange et billede af mine fremskridt på Diva.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *