Min svigerindes Bonusdatter ønsker sig tøj til hendes Build a Bear og den er jeg hoppet på. Første trøje er færdig, Zimmermann’s FBS i bamsestørrelse.

FBS Bamse

Den er hvis jeg selv skal sige det blevet meget vellykket og så mange ændringer har jeg heller ikke lavet. Planen er at der skal lave en kjole til den, så det bliver et fint lille sæt. Bamsen er en lyserød hund og det sætter visse begrænsninger for hvilke farver man kan vælge, så det piget må komme fra et hulmønster.

Fakta:

Mønster: Baby Sweater on Two Needles (February) af Elizabeth Zimmermann

Garn: Bomuld Unik – 100% merciseret bomuld. Købt hos www.garnbutik.dk

Forbrug: 56 gram

Pinde: 3.5

Størrelse: Bamse “Build a Bear”

Ændringer: Slået 71 maske op. Taget ud 3 gange i bærestykket. Delt til for- og bagstykke og ærmer  efter Zimmermanns henvisninger, slået 7 masker op under ærmgabet og strikket hulmønster til passende længde på krop og derefter ærmer.. Jeg har desuden taget lidt ind inden jeg startede på den retstrikke kant, både på krop og ærmer.

Hot or Not: HOT, den er yndig og elegant. Jeg er sikker på at den hitter både hos bamse og bamsemor. Jeg er i hvertfald vild med den, sidder og ærger mig over ikke at have nogle bamse eller dukke legene børn.

 

 

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *