Skip to content

Her er hun så

– altså Kiri. Det er lidt svært at se, hvor flot hun er før hun bliver færdig og bliver blokket. Jeg har indtil nu gentaget raport II 4 gange og der skal i hvert fald 10 gentagelser til, så det varer nu lidt endnu.

Kiri

Når hun er blokket, skulle hun gerne komme til at se således ud:
Kiri
Opskriften kan findes her

Ellers er tiden, men desværre ikke vejret til en lille campingtur på Kattegat strand camping i Øster Hurup, hvor vi skal ligge fra søndag til torsdag. Vi skal bare ud og dase, så det bliver rart, men vi håber da godt nok på lidt bedre vejr. Jeg regner med at tage Kiri med og så Diamantsokkerne. Jeg har godt nok overvejet også at tage det båndgarn med jeg købte af Nanna . Planen er lige nu en lidt luftig sommer top til mig selv, men nu må vi se.

Follow on Bloglovin