Et nyt lille projekt er sprunget på pindene, en lille trøje til min fætters kommende baby, som egentlig først burde komme til oktober, men gravidteten har desværre ikke været helt efter planen og forløbig bliver den kommende mor scannet en gang om ugen.

Jeg den lille pigetrøje havde jeg lyst til flere små trøjer og efter en del søgen fandt jeg Marshall fra Rowan Babies (ravelrylink) som jeg strikker i str. 0-6 måneder i lysegrøn Mayflower Cotton light.

Marshall

Det er faktisk mit første møde med Kim Hargreaves opskrifter og det tegner absolut godt. Opskriften er lige til at gå igang med og virker bestemt gennemarbejdet, alt i alt en fornøjelse. Pind 4 og babystørrelse gør at det går stærkt, ryggen er færdig og jeg er lige startet på forstykket, så det kan ikke varer længe. Planen er at trøjen skal ledsages af en djævlehue og et par små sko og hvis den lille herrer ender med at melde sig alt for tidligt må der noget mere på pindene.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *