Så blev der tid til babytrøjen kunne få halskant på. og den er blevet ganske fin. Jeg var igennem en del opskrifter til den lille drengetrøje. Der er længere mellem gode drengemodeller end pigemodeller synes jeg og mange af drengemodellerne har jeg strikket til mine egen. Men jeg endte med at finde denne i Rowan Babies. Jeg synes det er ganske kær trøje, som faktisk har mange fine detajler i sig.

Marshall

Fakta:

Mønster: Marshall fra Rowan Babies – kan se her på Ravelry

Strikkepinde:  3½ og 4 mm Addi turbo

Garn:   Mayflower Cotton Light – et blandinggarn af 50 % bomuld og 50 % Acryl

Forbrug: 108 gram

Størrelse: 0-6 måneder.

Ændringer: ingen

Hot or Not: Det er min første opskrift af Kim Hargreaves og det første møde er gået over alt forventning.  Modellen er fin, den er fuld af fine detajler og opskriften er godt beskrevet. Jeg er tilfreds !

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *