er ved at være slut, dagen varme og sol er udnyttet til sidste dråbe og vi vendte næsen hjem efter en lang dag i sommerhuset til den flotteste solnedgang.
Solen ¨år ned

Weekend blev kickstartet allerede i går, da jeg havde fri. Jeg havde æren af at være fødselslar, dagen blev brugt på lidt praktisk og meget hygge med familie og venner. Det blev sent inden vi fandt dynerne, men det gør ikke noget.

Min lillebror og hans kærste er her for weekenden og det kan nydes, så da de forsvandt i sommerhus sammen med mine forældre måtte vores vej være den samme. Ungerne elsker deres (lege)onkel og hans kæreste og var slet ikke klar til at sige farvel, da næsen skulle vendes hjem.

Weekenden har indtil nu været præget af hygge, sommer og sol og lige nu håber jeg dagen i morgen bliver lige sådan, det kunne jeg godt bruge inden hverdagen brager løs igen.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *