Vejret i øjeblikket indbyder til sokker og for mig, som ellers generelt strikker mange sokker, betyder det at der ryger lidt flere par af pindende på denne tid af året. Min egen skuffe er vist ved at være suppleret op igen, efter et par af de første jeg strikkede måtte lade livet.

Mønsteret er dejligt, simpel og alligevel med lidt variation. Jeg havde på forhånd indstillet mig på at det ikke vil blive 2 ens sokker, da jeg så ikke vil have garn nok, men de endte utrolig tæt på hinanden, hvilket jeg synes er ret imponerende.

Kaffe Fassett

 

Fakta:

Mønster: Bueberffy Waffe Socks, gratis mønster der kan findes her

Pind: 2½ Addi turbo

Garn:   Kaffe Fasset fra Regia

Forbrug: 71 gram

Størrelse: 39

Ændringer: ingen

Hot or Not: Dejligt simpelt mønster, som er meget fleksibelt. Farverne i Kaffe Fassett’s kollektion er bestemt skønne og jeg tror der må noget mere på lager ved lejlighed.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *