Som nævnt i sidste indlæg har jeg strikket børnesokker på det sidste. Ungerne har fået pakkekalender og der i blandet et par sokker. Jeg må have nogle børn med meget kolde tæer om natten for de vil have strømper på. Egentlig synes jeg at tæerne har godt af lidt luft, men når vi ikke kan blive enige om det må jeg jo sikre at tæerne får de næste bedste betingelser, ergo hjemmestrikket sikker, som gerne må glide af om natten 😀

marcus

Fakta :

Mønster: alm rib

Pind: 2½ Addi turbo

Garn:   Brugsens strømpegarn

Forbrug: 43 gram

Størrelse: 30

Ændringer

Hot or Not:  Tja, drengen var tilfreds, men intet nyt.

nicklas

Fakta:

Mønster: Blueberffy Waffe Socks, gratis mønster der kan findes her
 
Pind: 2½ Addi turbo

Garn:   Brugsens strømpegarn

Forbrug: 36 gram

Størrelse: 25

Ændringer:  Strikket med 40 masker.

Hot or Not:  Mønsteret er dejligt, jeg tror ikke det er sidste gang det bliver anvendt. Det er lige ud af landevejen, men alligevel med variation. Drengen var lykkelig, men det havde han nok været uanset mønsteret 😀

Det er også blevet lidt lidt at putte under juletræet. Min svigerindes kærstes datter skal have 2 par strømper. Den første er også en gl kending, Zig Zag sokkerne fra Webstriks KAL i 05 tror jeg det var.

Det er også blevet lidt lidt at putte under juletræet. Min svigerindes kærstes datter skal have 2 par strømper. Den første er også en gl kending, Zig Zag sokkerne fra Webstriks KAL i 05 tror jeg det var.

nannajule1

Fakta:

Mønster: Zig Zag sokkerne fra Webstriks kal i 05.

Pind: 2½ Addi turbo

Garn:   Brugsens strømpegarn

Forbrug: 60

Størrelse: 34

Ændringer:  Strikket med 52 masker i stedet for 56

Hot or Not:  Mønsteret er ok, garnet er som altid, så nu må vi se hvad pigen siger.

Næste og sidste par i denne omgang er også til bonusbarnet. Ligeledes fra Webstriks kal, nemlig Prisme sokkerne.

nannajule2

Fakta:

Mønster: Prismesokkerne fra webstriks kal

Pind: 2½ Addi turbo

Garn:   Hvidt Brugsens strømpegarn og en rest af Hot socks et eller andet i rød/lilla farver.

Forbrug: 60

Størrelse: 34

Ændringer:  Strikket med 52 masker

Hot or Not:  Første gang det mønster er på mine pinde og det er fortrinligt til reste strik. Det vender helt sikker tilbage en gang.

Ellers er jeg næsten klar ti jul, gemalen og jeg lavede superkøbet forleden. Vi købte ca 10 julegaver på under  timer, planen var tilrette lagt hjemmefra, ungerne var en tur ovre ved mormor og morfar og tidligt af sted var opskriften. Juletræet er også i hus, det enste vi mangler er lidt mælk og lignende, som vi ordner i morgen. Alle mand har juleferie, så nu er der tid til hygge og hvad der tilhøre julen.

godjul

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.