men jeg skal lige på arbejde i morgen fra 9.30 til 16.00 og spørg lige om jeg gider? Men det er der jo ikke noget at gøre ved – i stedet havde jeg fri i går og fik jævnet huset lidt. Marcus var blevet rask og var i børnehave indtil ved 13-tiden og så havde han et par timer alene med moar inden Nicklas skulle hentes. Det er faktisk lidt sjovt, men det er Marcus der reagere mest på mine skæve arbejdstider og kan til tider være lidt for påhængende. Hvor Nicklas er lidt mere ligeglad og gladligt tager i mod far.

Nu lover de heldigvis også lidt mere humane temperaturer i næste uge – over frysepunket det er en hel del lunere end vi har være vant til længe og jeg er træt af at skal ud til bilen kl lidt over 7 om morgen og skrabe is i 6-8 graders frost, som der har været nogle morgener. Det bliver rart med noget forår…….

 

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *