Det halve kongerige er færdig og afleveret til min mor, som meldte sig som aftager. Jeg er ikke sjalsbruger og dette sjal er strikket udelukkende af lyst og det blev perfekt at min mor meldte at hun gerne vil have det.

kongeringe4

Fra det sekund jeg slog op til dette sjal til jeg lukkede sidste maske  af i eftermiddags har jeg ikke rørt andet strikketøj og da der har været ferie er der blevet til flere strikketimer end normalt.

kongerige1

Det har været spændt op med snor og pløkker på grænsplænen på nogle håndklæder, da den madras jeg normalt bruger ikke var stor nok og det tog kun en lille time om at tørre. Det er blevet stort, jeg var lige ved at være bange for om det var blevet for stort, men jeg tror det endte meget godt. Det blev 2 meter på tværs og lige knap en meter højt. Modtageren var i hvert fald tilfreds med størrelsen.

kongerige2

Her er det mig selv der står model og det er uden hoved, af den årsag at der virkelig har været søndag her i huset med der til hørende morgenhår dagen igennem.

kongeringe3

og skal vi lige nappe en faktaboks også:

Fakta:

Mønster: Krydsning mellem “Prinsesvøbet”/ “det hele kongerige” –  Kært barn har mange navne og så Liselottes “Noget der ligner

Pind: 3,75 Addi Lace

Garn: New Zealand Lammeuld fra Filcolana.

Forbrug: ca 160 gram

Størrelse: ca 2 x1 meter

Ændringer: Midten er strikket med 48 omslag ved hver side og påfulgemønsteret fra “Noget der ligner” og den tværstrikkede kant er fra prinsesvøbet.

Hot or Not: Jeg er ovenud tilfreds, det har været et hyggeligt strikketøj, som er strikket udelukkende af lyst. Startet op uden modtager, men endte ved min mor, som synes det var flot. Jeg er helt sikker på at det nok skal blive brugt.

Vi vendte hjem fra 8 dages camping i går og ser frem til endnu 14 dages ferie. Normalt er vi afsted ca 10 dage midt i de 3 uger, men i år kørte vi ca 1 time efter gemalen havde fået ferie. Jeg havde tyvstartet dagen ført for at sikre at vi var klar til ferie. Nicklas blev hentet direkte fra fødselsdagsfest og så videre med campingvognen til først et par dage til Skandivavisk Renault træf i Skive, hvor gemalen rendte rundt, ungerne var på legepladsen og jeg nød stilheden og stillede med lidt mad og drikke når det blev nødvendigt.

Mandag kørte vi til Holsterbro, hvor vi havde aftalt med svigerfar og -mor at vi skulle ligge sammen nogle dage. Noget der må siges at være en tradition, da det i år var 5. år. Vi skiftes lidt til at stille med mad og ungerne nyder at have bedstefar og mor lige ved siden af.

Resten af ferien tager vi som det kommer. Forløbig har vi en aftale om at en tur i Givskud Zoo, en tur som vi gentager fra sidste år, hvor det var en stor succes. Ellers lader vi vejr og vind bestemme, men mon ikke vi komme til at nappe et par dage mere i campingvognen senere. Det må tiden vise.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *