De sidste dage med dårlig vejr har været brugt til leg. Ungerne og Gemalen har fundet Gemalens racerbane fra da han var barn på loftet og der har været racerløb i stuen til den store guld medalje og det er inkl hele pakken, om det så er pokalen, så er den uddelt mere end en gang.

Jeg har haft min svigermores gl strikkemaskine fremme en tur. Det er ikke meget den er brugt, så helt dus er vi ikke nednu og bliver det sikkert aldrig, men jeg synes den er sjov at lege med ind i mellem. Ideen denne gang, var en taske, med inspiration fra denne. Et par timer med strikkemaskinen, et par forsøg først og tilsidst et par nøgler sort bomuldsgarn frembragte et stykke vævestrikket stykke strik, som siden er syet sammen og der er strikket en bund på tasken i hånden. For at det ikke skal blive at for stift og kedeligt har jeg valgt at bunden bliver grøn og jeg overvejer en sort og en grøn hanke, bare for at lave lidt spas.

taske

Indholdet er en kasse fra et eller andet morgenmadsprodukt, da jeg gerne ser den holder den firkantede facon uden vrøvl. Nu mangler bare et par hanke og foer og så er vi fremme ved mål. Helt og aldeles fri leg, det er skønt 🙂

Ellers er vi nu nået dertil hvor vi har brugt de 2 ud af 3 ugers ferie. Givskud zoo blev besøgt i onsdags. Det blev en lang dag, vi kørte hjemmefra kl 9 og var først hjemme kl. 22.30 om aften. Der var som forventet mange mennesker, men de ansatte var tunet til at klare det og i stedet for at vi brugte 30 på at køre 5 meter ind i mellem, var der indrettet en græsmark med baner ala færgeoverfarter og det betød at man uden problemer kunne strække benene lidt mens man ventede på at det blev vores tur til at komme igennem betalingsanlæget. Ved betalingsanlæget blev vi anbefalet at starte med løverne, så der blev forsøgt at fordele trafikken inde i parken også og det fungerede også efter hensigt. Vi mærkede ikke at der var mange mennesker, hvilket der helt sikkert har været. Det må jeg tage hatten af for.

givskudlove1

Vi havde en super god dag og er nu indehaver af et årskort der til, så på trods af at vi bruger ca 2 timer på transport hver vej er ungerne klar til en tur mere. Årskortet er dog også gyldigt til Aalborg Zoo, så mon ikke vi aflægger et par besøg der.

givskudlove2

Svigermor var medbragt på bagsædet og ungerne synes det var hyggeligt med selskab. Hun er ikke supergodt gående længere og hun må melde pas til de fleste forlystelser, men i Givskud zoo kunne hun være med til det meste. Det aflaster meget at turerne rundt på savannerne forgik i bil og ind i mellem valgte hun at blive ved bilen, når vi indtog parken til fods.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *