Det var så den Sommerferie. 3 uger er gået og jeg kunne da snildt bruge 3 uger mere gerne på et senere tidspunkt 🙂 Lige nu bliver det lidt hyggeligt at starte hverdagen igen også selv om jeg ved at jeg møder til en mailboks der vælter og at den første dag efter 3 uger bruges på at læse, svare og sortere lidt.

Ferien er brugt på lidt camping, faktisk mindre end normalt, men vejret har drillet lidt og vi satser på at nappe en weekend eller to når det gode vejr kommer, for det sker vel!. Vi havde også en Lang dag i Givskud Zoo og et par dage i sommerhus sammen med mine forældre. Og resten af tiden er brugt på at sove længe, hygge os, spille Wii, være på Biblioteket, lege, strik og bare at være sammen. På biblioteket lånte vi “Den lille prins” af  Antoine de Saint-Exupéry, som Gemalen har læst højt for resten af familien. Det kan kun anbefales og  man kan sagtens læse den mere end en gang og både store og små får noget ud af historien. Den skal helt sikkert finde vej til min boghylde en gang når prisen passer.

Der er også brugt lidt tid på at forberede Marcus’ skolestart, som finde sted helt præcis den 13 august kl.10. Skoletasken har han fået, da han fra Januar til Juni har gået i et forløb på Taleinstituttet i Aalborg, men der skulle jo også et penalhus til og det skulle være helt rigtige. På en tur rundt i Aalborg lørdag formiddag fandt han ikke det helt rigtige, så der måtte lidt surfen til og nu er  det bestilt, så vi venter bare på posten. Jf. deres leveringstider burde det ankomme på adressen sidst på ugen. Det er en af de fancy med indhold, jeg holdte ellers salgstale for at vi selv skulle fylde et, da han vil få væsenlig bedre skrive og tegnegrej ud af det, men sådan skulle det altså ikke være.

sommerstrik

På Camping turen blev der strikket en del og det resulterede i et færdigt halvt kongerige, men siden er det ikke blevet til så meget. Jeg har gang i Waving Lace Socks (ravelry-link) og en raglan til marcus (også ravelry), som ikke er tænkt færdig endnu, men det kommer vel hen ad vejen. Jeg strikker som sædvanlig top down, men jeg har for første gang lavet forskel på for og bagstykke, så det er jeg spændt på hvordan bliver når den bliver færdig.

Drengene blev afleveret lidt i otte idag, selvom jeg først møder kl 12. Vi har de sidste dage forsøgt at vende deres sovemønster lidt tilbage til hverdagsfaconen, men det er ikke nemt. Vi håber i dag vil gøre det lidt lettere i morgen når det er kl 7.15. Normalt når jeg møder kl 12 kan den fint blive 8.30 – 9.00 før vi kommer ud af døren, da der er tid lidt morgenhygge og indtil kl. 9 i børnehaven er der lidt morgen stemming, så de går ikke glip af noget.

Måske jeg skulle forsøge at være lidt praktisk inden jeg skal køre… selvom jeg forsøger at strække den sidste lille rest af ferien.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *