Marcus har første skoledag i morgen og det er uden tvivl en stor dag, som vi alle har ventet spændt på hen over sommerferien. På trods af spændingen faldte han  forbavsene let i søvn i aften, med skoletasken pakket til i morgen.

marcus skole 1

Tasken var indkøbt i forbindelse med hans forløb på Taleinistituttet i foråret, hvor en ordenlig taske blev nødvendig. Men der skulle jo også et penalhus til, som nu ligger i tasken med nyspisede blyanter. Jagten på penalhuset var lang, Marcus og jeg var i Aalborg en lørdag formiddag uden held og forsatte hjemme via nettet, hvor vi heldigvis fandt det rigtige. Det ankom på adressen for en uges tid siden og så var Marcus helt skoleklar.

marcus skole

Mor her har dog et par problemer med at forstå at drengen er blevet så stor at skoletiden er nået og det er på trods af at Marcus, som så mange andre drenge, tog et år mere i børnehaven med leg. Tilgængæld er han i en alder af 6½ helt klar på de nye udfordringer, det må vist siges er det vigtigste og så må mor her bare følge med.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *