Jeg har absolut ingen god forklaring på hvorfor jeg kan vise 2 huer her midt i sommerheden….. lysten var til lidt simpelt strik, hvilket jeg brugte strømperne til før i tiden. Det kunne selvfølgelig være jeg skulle forsøge igen, for jeg var løbet noget så sur i dem, så meget at jeg endte med at slagte et par som hang på pindene.

Den sorte er startet oppe fra og er strikket lidt efter godt befindende. Den blå erKäänteinen – Reversible Rib Cap, fundet på ravelry Jeg kan godt lide indtagningerne på denne, uanset hvordan den vender ser det godt ud. Jeg synes ofte indtagningerne på en rib hue komme til at se trælse ud.

Fakta for dem:

Fakta:

Mønster: Den sorte ud af hovedet og den Blå er Käänteinen – Reversible Rib Cap (ravelry link), som er et gratis mønster.

Pind: 3 mm til den sorte og 3½ til den blå, en anden gang skal det også være 3 mm.

Garn: Brugsens strømpegarn, i lys blå og sort

Forbrug: 50 gram sort, 80 gram blå.

Størrelse: Drenge og herrestørrelse.

Ændringer: –

Hot or Not: Ganske hyggelig at strikke, men ikke noget specielt.

og så lige lidt kattespam, som i kommer til at leve med de næste mange uger 🙂

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *