Vi ramte indkørselen her i eftermiddag, efter 10 dages camping. Det meste af tiden blev tilbragt i odense, på Odense City Camp og så den sidste overnatning i en vens indkørsel i Farre ved Give.

Dagene i odense har været en blanding af dage på pladsen, hvor den vildeste aktivitet var en tur i swimmingpoolen når varmen blev for ulidelig. Varmt har det været, da vi ankom sidste lørdag vendte vi vognen og teltet helt bagvendt, så vi vil have skygge i teltet det meste af eftermiddagen, da vejrudsigten lovede temperaturer i nærheden af 30 grader og det har været en god beslutning.

Nogle af dagene kom Gemalens far og hans nye kone og lå sammen med os, en tradition efterhånden. Det var 6 år i år at vi lå sammen, ungerne stornyder dagene med bedstemor og bedstefar ved siden af.

En af udflugterne var Dansk Jernbanemuseum, som bestemt må siges at være godt. Der er mange gamle fine tog af alle de fleste årgange, kongehusets gamle vogn kan ses. Der er lidt for pilfingerne, blandet kan man bygge dublotog, prøve en dræsine, køre med model tog og meget andet. Vi andre kan få den danske toghistorie på plads og kan desuden også få lov at se, røre og blive forbavset over hvor stor et lokomotiv egentlig er.

En anden, som var planlagt hjemme fra var Egeskov, vi var der sidst for en 5-6 år siden tror jeg. En gang vil jeg se slottet, men ikke med 2 knægte, som reelt ikke gider, så den ender med at blive et løb igennem det, så vi holdte os til parken, muserne og labyrinterne og så skal man  nok få dagen til at gå alligevel.

Deres legeplads er et kapitel for sig selv, den er stor og man skal bruge lang tid hvis man skal nå at lege med det hele. Tree top walkning er ikke noget for mig med ungerne og gemalen kravler gerne 15 meter eller der omkring og går en tur i trætoppen.

Vi fik set biler i alverdens afskygninger, med en mand der er mekaniker og en søn, som bestemt har arvet gemalens interesse for alt hvad der kan køre, kan der bruges mange timer blandt bilerne, både de flotte og skinnende, men bestemt også på loftet af en af længerne hvor der står gamle og nyere biler og venter på det bliver deres tur. En super god dag, som blev afsluttet med en tur på McD, da der intet energi var tilbage.

Vi var også en tur i Fyrtøjet, som er er et kultur hus for børn, hvor man kan få lov at kravle, klæde sig ud, blive malet i ansigtet, og meget andet. Ungerne storhyggede sig med HC andersens univers. Samme da havde vi set hans hus, dog kun udefra og senere på ugen blev det til HC Andersen paraden, som er et skuespil med overvejene børnskuespillere, hvor man blev ført igennem nogle af  HC Andersens eventyr. Hvis man er i odense i den periode de spiller,  er det bestemt noget som er værd at planlægge at se. Det er ganske gratis og er supergodt.

På vej hjem aflagde vi et besøg i Farre, ved Give. Der var fin plads til vores campingvogn kan stå og dermed kan vi smide ungerne i seng og hygge videre. Vi har tidligere besøgt Lars i sommerhuset i Julesminde, hvor der kun lige er plads til vores campingvogn og efterlader vores biler på gaden.

Hjemme igen, nogle brune og enkle lidt røde (mig) efter de mange timer i solen, lidt trætte, laver alverdens overspringhandlinger for at forsøge at glemme vasketøjet, så som at synes det er meget vigtigt at opdatere bloggen og holde jer informereret. En ting er dog sikkert, vasketøj, feriebaggage mv render desværre nok ingen steder.

Hjemme ventede også Chili og hendes killinger, vi forlod 4 meget små killinger, kun lige med sprækker til øjene og krybene omkring og kom hjem til nogle er ca. dobbelt størrelse, gående og med flotte øjne. Svigermor, som har været kattepasser i samarbejde med bagboen må have passe Chili godt, så hun kunne tage sig af killingerne.Det største problem er at overbevise Chili at den gamle sengeramme vi har skuet sammen og sat faktisk er for at hjælpe hende lidt, så hun ikke skal finde dem i alle hjørner af huset, for hun har bestemt sin egen mening om hvor de skal være og synes hjørnet af Marcus værelse er helt genialt. Det gik da de lå i en papkasse uden at bevæge sig ret meget, men de er allerede på vej til at blive nogle labaner.

Hov det endte vist med en roman, håber du er med endnu 🙂 En af dagene kommer der lidt opdatering af hvad strikkepindende har lavet undervejs.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *