næsten i hvert fald, jeg er stadig snottet og forkølet, som jeg ikke har været længe. Jeg er godt nok på arbejde, men går i seng med ungerne fordi jeg er helt udkørt. Jeg starter dog lige dagen i morgen med et tjek ved lægen for at være sikker på at det ikke har sat sig til en gang bihulebetændelse.

Strik er næsten en by i rusland. Haruni har jeg ikke rørt i minimum en uge, men til gengæld er Skumfidusen blevet færdig.

Fakta:

Mønster: Skumfidus fra Geilsk

Pind: 5 mm

Garn: Lima fra hjertegarn

Forbrug: har ingen ide og orker ikke at finde ud af det

Størrelse: den store af størrelserne

Ændringer: nix

Hot or Not: En dejlig tilpas fjollet hue.

Skumfidusen har været tilpas lige ud af landevejen, så mit hoved kunne følge med trods træthed. Jeg må nok heller se om jeg kan finde et tilsvarende projekt, det lader til at vinteren er på vej, så mon ikke huerne skal komme i brug.

You might also enjoy:

2 Comments

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *