efter en uge med regn, regn og atter regn – det lykkes utroligt nok at få et tørt fortelt med hjem mod alle ods. Men det har været en okay ferie på trods af regnen – regntøjet er luftet godt og der er brugt en del varme i vognen. Vi lå fra søndag til fredag i Holbæk. I weekenden har vi så været til træf i Club Renault Danois på De hvide svaner nær Næstved. Fælles for hele ugen må siges at være regnvejret.

Strik blev som forudsagt ikke til meget af – 10 pinde på prinsesvøbet og et ½ skaft til jaywalkerne. Men i den lokale GarnBixen (ja det hed den) i holbæk købte jeg et par 2½ 15 cm strømpepinde i bambus. Har ellers ikke været fortrolige med jumperpindene i bambus, men Marcus trøje blev strikket på bambus og det blev jeg så gode venner med træ, at jeg nu helst undgår metalpindene.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *