Jeg har gentaget Chart II 11 gange og regner med at have garn til en gentagelse mere inden den afsluttende Chart III, men som sagt før tager en pind lang tid efterhånden. Et lille regnstrykke i hovedet siger at jeg har over 300 masker på nuværnde tidspunkt. Lige nu ligner hun stadig en uldtot, men det ændre sig når hun bliver blokket.

kiri

Ellers har jeg begået en sok mere – Feather and Fan sokkerne. Den ene kan ses her og den anden er godt på vej. Det er lidt sjovt at 2 retpinde, en pind med ud- og indtagninger og tilsidst en vrangpind kan komme til at se således ud.
Feather and fan

Jeg har for første gang prøvet timeglashælen – og den er blevet rimlig. Der er lidt huller i, men jeg tror der kunne være flere. Jeg synes umiddelbart at den er hurtigere at lave end båndhælen, så den skal da helt klart bruges igen.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *