Eftermiddagen har været tilbragt på Fjordmarken i Aalborg, hvor byens cirkusplads ligger. Cirkus er for mig noget magisk og ungerne synes det er fantastisk. Det var som de tidligere år Cirkus Arena, som fik æren af vores besøg.

Jeg forsøgte mig med billeder fra forstillingen, men uden blitz er det ikke let at få skarpe billeder i det mørke telt, der var dog et par stykker som blev ok.

Cirkus Arena havde fyldt deres manege op med adskillige liter vand i første del, hvilket gav en helt anden oplevelse. Cirkusturen er efterhånden en tradition, det er en fantastisk måde at tilbringe en eftermiddag på.

Dagen igennem har vejret vist sig fra sin bedste side, bortset fra lidt vind så har der været dejligt og lunt, vi er allerede forvænt med det pragtfulde vejr og nyder hver dag der kan tilbringes på terrassen, det tegner til en dejlig lang sommer. Vi var en tur forbi min lillebror, som laver lidt have i øjeblikket her til aften og den bragte mig i nærheden af en rapsmark, som jo er ved at have deres fantaktiske gule farve.

Solnedgangen kan man heller ikke gøre andet end at nyde, den blå himmel gør det bliver en pragtfuld oplevelse. Ungerne er puttet og sover vist efter en lang dag og lige om lidt vil jeg følge efter, det er vist tiltrængt.

 

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *