ovenpå  erkendelsen i forrig indlæg aftalte jeg at jeg fik fri kl 11 idag – i håbet om at vende udviklingen lidt, så jeg har haft dagen til disposition, da jeg valgte først at hente ungerne kl. 15.30. Og hvad blev tiden så brugt på – lidt frokost da jeg kom hjem og 3 timer på langs på sofaen og jeg kan for første gang længe kan jeg sige at jeg er udhvilet.

Her til aften har vi handlet lidt, jeg var lige et smut på bibloteket for at aflevere en stak bøger og med hjem kom en stak gamle kendinge, så jeg ser frem til at bladre indnu engang. Og så var vi på China-resturanten på hjørnet af vesterbro/borgergade i Aalborg og spise deres buffet – det er altid en succes her også blandt Marcus og Nicklas.

Nå men jeg indhente et par unger og gøre dem klar til at komme i seng – i øjeblikket ræser de rundt i indkørelsen og haven på henholdsvis en traktor og en scooter og hygger sig – det er næsten synd at putte dem i seng lige nu, men der er også en dag imorgen.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *