Vi har tilbragt denne tirsdag aften i lundby krat, hvor der igennem hele sommerhalvåret mødes folk med hang til veteran og klassiske biler. Vejret i aften kunne vi ikke have ønsket os bedre og der var utroligt mange mennesker og biler – faktisk var pladsen slet ikke stor nok.

Da vi kom omkring kl. 18.45 var det nærmest umuligt at finde et sted af holde. Det lykkes dog med lidt snilde, men der var biler alle steder og den grillbar der ligger på pladsen må helt bestemt have lavet årets omsætning.

Gemalen overhørte et par stykker, som havde forsøgt at tælle – de var kommet frem til 350 biler og der var de første kørt og der kom forsat nye til, så vi har været rigtig mange i aften. Det betød også at leg med kameraet mildest talt krævede tålmodighed, da der var mennesker over alt, men det blev dog alligevel til nogle gode billeder.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *