jeg har nogle gange mistanken om at ugen er en dag eller to kortere end den i virkeligheden er, i hverfald når jeg sidder fredag og ser tilbage på ugen. Det er en helt anden snak søndag aften.

Denne uge har jeg …….. lad os nu se…… jeg er næsten færdig med kjolen, jeg mangler lidt af ryggen og så skal der hækles en kant rundt om halsen osv., det kan godt blive en udfordring, da det absolut ikke er mit stærkest punkt. Nå men den tid den sorg. Det er nok også en nødvendighed med et par matchene sko til, da moren har en forkærlighed for netop strikkede sko og de sidste var en størrelse nyfødt.

Næste projekt på pindene kræver garnindkøb udanset om jeg vælger føromtalte bluse fra Vævestrik med variationer eller Vivian Høsbros Zebra til Marcus, måske jeg bare skulle købe ind til dem begge på en gang….

 

Nå men jeg gå ud og nyde vejret og slappe af …. forresten hvad var det jeg havde nået denne uge – nååå ja passe mit arbejde, være sammen med ungerne, sove og spise. heldigvis har jeg kun en uge tilbage inden ferien.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *