det er hvad huset er i øjeblikket. Gulvtæppet i stuen har råbt på en udskiftning i et par år og langt om længe har vi hørt efter. Vi besluttede så i stedet for at købe nye reoler til alrumet, så vil vi flytte dem fra stuen og så få noget nyt i stuen. Så kom vi til at købe maling, med den begrundelse at når vi nu havde tømt stuen, så var det jo let at gå til og det ville være træls at starte forfra om et år eller to….

Vi er vist klar til at ligge gulvtæppe på i morgen, en lille uge efter det blev leveret, og har i dag købt et nyt TV møbel efter at have set hele oplandets tvborde. Vi ved også hvad reoler vi skal have, men har ikke købt  dem endnu, vi har simpelthen ikke nogle steder at gøre af dem før vi begynder at sætte noget på plads.

Men det bliver godt – lige om lidt. Jeg glæder mig til et hus, som er vendt rigtigt igen. Bonus er at der er blevet ryddet kraftigt op i hjørnerne.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *