Lige syd for Aggersundbroen står der et skilt med Vindmøllepark, vi har ind i mellem når vi har passeret snakket om hvor tæt man kan komme på vindmøllerne, siden man ligefrem har det skiltet. Jeg kan så afsløre at man kan komme helt hen ved siden af dem eller nok retter under dem og jeg skal hilse at se de er meget store når man lægger hovedet tilbage.

Man føler sig lige pludselig meget lille ved siden af sådan en størrelse.

Da vi kom hjem måtte jeg ind at læse lidt om vindmølleparken Nørrekær Enge, og man har i løbet af 2009 skiftet 77 gamle vindmøller med 13 nye, hvor der er ikke mindre end 70 meter på til akslen på motoren. og alligevel er kapaciteten fordoblet. Det må også have pyntet en hel del på landskabet omkring.

Jeg synes det var en fed oplevelse og specielt Marcus, som er begyndt at interessere sig for hvordan ting funger synes det havde været en sej til at prøve.

Jeg ved ikke om man må, hvis du skulle have lyst, men vi blev ikke mødt af nogle skilte der sagde hverken det ene eller andet, så vi tog chancen.

You might also enjoy:

2 Comments

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *