Så kom dagen for nyt arbejde, jeg skal starte i morgen. Det er forsat kundeservice, men for en anden virksomhed. Jeg skal starte i morgen med en uges oplæring og derefter er det lige på og hårdt. Vi er 3 som starter samme sted og vi ved faktisk ikke helt hvad vi skal forvente os af det. Vi har lidt opfattelsen af at de ikke laver noget i forhold til hvad vi er vant til, men det kan tiden jo kun vise.

Men jeg ser frem til forandringen og oven i hatten giver også en bedre løn, fri telefoni og kantineordning, så det er bare fint. Men det bedste er at jeg skal møde 9-17 hver dag og ingen lørdage, det er passer godt, med at Flemming møder tidligt og derfor kan hente ungerne om eftermiddagen og de skal ikke hives ud af sengen tidligt om morgen og jeg er hjemme ved 17:30 tiden og vil har stadig nogle timer sammen inden sengetid. Det er fedt.

Nå men jeg vil finde min seng, så jeg er frisk og veludhvilet i morgen.

 

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *