Jeg har i denne uge efterårsferie med ungerne, Marcus har været i børnehave nogle timer om dagen de første dage i ugen ellers bliver tiden alt for lang for ham og Nicklas nyder at tumle lidt rundt alene. Men på trods af at jeg er hjemme hele dagen synes jeg ikke at jeg når ret meget, Marcus kan være strid når han keder sig og det er med at holde ham beskæftiget hele tiden. I dag skal vi en tur indtil Falck i Aalborg som holder åbnet hus, det er helt sikkert noget der bliver et hit mellem ungerne og i morgen smutter vi nok en tur til Århus.

Strikkepindene bliver nu heller ikke rørt så meget, jeg har dog strikket en hue til Nicklas og er på vej med en halsedisse også, men så ungerne vist også klar til vinteren.

Jeg havde dog en halv time i går til at lege med billeder – en overset men yndet beskæftigelse og det kom der dette ud af:

collage2.jpg

 Vi forsøgte at tage et velligende foto af Nicklas, men drengene elsker at blive taget billeder af og bliver fjollet efter nogle få sekunder.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *