DSC_9549

 

Mosel bugter i mellem bjergene og det er en yderst charmerende tur at køre langs floden. En ting er sikkert – jeg er ikke færdig med området, men ad respekt for at have 2 drenge, så tror jeg det varer nogle år før vi vender retur.

DSC_9556Vi tilbragte også en lille dags tid i Cochem, hvor Gemalen og drenge blandet tog en sædelift op på toppen af bjerget. Jeg er ikke fantastisk til højder – specielt ikke med fødderne hængende i fri luft, så jeg blev på jorden og nød det godt vejr fra en plet i skyggen.

DSC_9564DSC_9566Byerne langs floden ligger som perler på snor med deres smalle gader, vi var på jagt efter en bank en dag og valgte de lidt større veje da vi ikke vidste bedre. Men efter at have bedt GPSen om råd blev vi ledt ind i de små gader.

DSC_9577

 

Der er yderst chamerende. Efter nogle dage i Burgen og omegn, tog vi sneglehuset på ryggen og forsatte lidt længere syd på – vi fulgte floden, som den bugter sig – lagt de fleste km ved flodbreden, men også med enkle afstikkere på på bjergsiden.

DSC_9588

DSC_9585

 

Målet for dagen var Schweich, lige nord for Trier, hvor de kommende dage skulle tilbringes. Vi var hjemme sidst på eftermiddagen og var heldige at finde en plads med skygge fra et træ. Temperaturen rundende de fleste dage 35 grader og himlen var blå uden en sky på himlen.

 

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *