48 masker med brugsens strømpegarn på p3 og en str. 36. Det kan ikke vare længe og det gjorde det heller ikke.

snosokker1.gif

Det med at strikke brugsens strømegarn på p3 ved jeg ikke helt hvad jeg skal synes om, mens man strikke passer det fint, men jeg kan ikke helt finde ud af om det er for løst til strømper… men de er til svigermor, så mon ikke at jeg kan få en evaluering efter brug også. Det fine snoningsmønster kan se i øverst højre hjørne og det vil helt sikkert pynte at strikke det hele vejen ned, men det er jeg ikke sikker på at jeg har tålmodighed til.

Tåen endte ikke med at blive en boomrangtå, men den normale jeg laver, så må boomrangtåen blive en anden gang, nå men til faktaboksen:

Fakta:

Mønster: Fra hovedet, en ide der har ligget der et stykketid, strikket således:

  • 1 – 7 pind: *4 ret, 2 vrang* – gentag pinden ud
  •  8 pind: *2m på hjp bag arb., “2 ret, 2 på hjp ret, 2 vr* gentag pinden ud
  • 9-11: *4 ret, 2 vr* gentag pinden ud.
  • Gentag nu pind 8 – 11 efter ønske ( jeg har i alt 4 gentagelser) og forsæt efterflg i det opstartet ribmønster.

Garn:  Brugsens strømpegarn.

Forbrug: 55 g

Størrelse: 36

Hot or Not: Nu må vi se hvad svigermor siger, og det er sikkert HOT

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *