2015 forsvandt vist mellem fingerne på mig!

Jeg har arbejdet – alt for meget – men  jeg er omvendt også blevet meget bedre til at holde fri når jeg har fri. Sommeren gik ved Vesterhavet og vi fik en ny beboer i form af ham her:

askur1

Må jeg præsentere Askur – en islandsk fårehund, som flyttede ind i familien lige op til sommerferien. Da først han var flyttet ind gik det nok op for hvor meget vi havde savnet at have hund i familien.

askur

Askur er lige som en hvalp på 8 måneder skal være – nuttet, legesyg, ballademager og hvad ellers sådan en bandit kan få tillægsord og taget i betragtning han er lige midt i bøllealderen, så er vi nu ikke rendt ind i det store problemer.

Vi fik ham lige som vi startede på sommerferien og de første 4 uger befandt vi os på camping – det kan kun anbefales – han blev introduceret til mennesker i hobetal, børn, som så gerne vil klappe ham, hunde i alle størrelser og alder, lyde og jeg kan blive ved. Jeg tror det har gjort ham til en robust hund, som tager alt med ophøjet ro.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *