Jeg brugte noget tid på skøjteprincessens øjne og blev måske heller ikke helt tilfreds med resultatet. Øjnene i opskriften blev alt for store og så prøvede jeg at lave dem mindre, men det fungerede bare ikke. Så hun endte op med helt sorte øjne.

image image

Hun er afleveret til ældsteniecen, hvor jeg er sikker på hun vil blive elsket og krammet.

Hun har været sjov at hækle, men også omfattende og lige bortset fra øjnene så er jeg godt tilfreds.

Fakta:
Mønster: dukke samira fra garngrammatik.dk
Nål: 3
Garn: forskellige bomuldsrester
Forbrug: ?
Størrelse:
Ændringer:  skrutskørte og andre øjne
Hot or Not: så fin – og jeg kunne godt finde på igen en gange hvis lejligheden byder sig.

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *