hold da op hvor blev ugen væk… jeg ved faktisk ingen gang hvad den er gået med, men nu er der weekend og endda en lang en af slagsen, da jeg var så heldig at få en fridag på mandag, som skal bruges på mig selv – håret skal bla. have en tur.

Strikket har jeg faktisk ikke nået alverden af, jeg er nået til hælen på nr 2 af strømperne strikket fra tåen og op. Jeg har ikke helt gjort op hvad jeg synes om at strikke den vej, det virker lidt bagvendt. Ellers går jeg og overvejer at starte på en trøje til Nicklas i resten af det Løve Highland jeg købte for længe siden, det skulle jo gerne bruges mens der var nok til en trøje og et lille rask projekt på p4½ kan man vel altid bruge. Så er det bare lige designet som skal overvejes lidt nærmere.

 Nå men jeg vil finde sofaen og resten af familien

 

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *