Weekenden venter lige om hjørnet og den er mere end velkommen. For en sjældent gangs skyld er den helt uden planer og Askur og jeg drømmer om frost og sne. En tur ud i det blå er så meget mere hyggelig med sne under fødderne og jeg vil elske at trave en god lang tur i sneen i stedet for alt det regn og blæst vi har haft hen over julen.


Vi pakkede julen væk i går – lige så hyggelig som julepyntet er, lige så rart er det igen at få den pakket væk. Huset bør have en tur med kost og spand, hvis ellers jeg gider. Hvis ikke, så fred med det, så består verden nok alligevel. Det vigtigste for weekenden er der bliver tanket frisk luft i rigelig mængder, og også gerne en ordentlig portion sollys og dermed D-vitaminer til den kommende tid.

Sollyset er ikke det vi ser mest af i øjeblikket, hvis jeg er heldig når jeg hjem til Askur og jeg kan gå i skumringen, så skulle der blive blå himmel i weekenden.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *