Dagen startede egentlig med jeg vågnede kl. 6.15 – og ikke bare faldt i søvn igen. Jeg blev dog under dynen med tabletten og jeg nåede alligevel at blunde hen igen og sove lidt mere. Søndagen var helt uden planer, og startede med små 4 km ud i det blå. Der var helt vindstille og lækkert vejr til dagens gåtur, som blev stornydt af både Askur og jeg. Jeg elsker at komme ud at gå uanset vejret, men det er klart det er lidt mere hyggelig i dagens vejr end regnvejr. Det er blevet til godt 60 km i januar måned til nu – og med 10 dage endnu, kommer der forhåbenlig omkring 30 km. mere til.

Dagen har budt på praktiske opgaver i form af vasketøj, maskinen kører med den 3 maskinefuld og vi kan efterhånden se bunden af vasketøjskurven igen. Køleskabet er også blevet fyldt op igen til de kommende dage og jeg var en tur i arkivet, da jeg kom til at tænke på nogle ciabatta-boller som jeg altid bage førhen til alles store fornøjelse. Jeg bager stort set altid brød til ungernes madpakker – normalt i den grove ende, men i denne uge bliver det altså lækre ciabatta- boller.

Aftensmaden er indtaget foran fjernsynet til håndbold kampen, hjemmelavede burgere med bøffer stegt over vores lille COBB – en hakkebøf bliver bestemt ikke ringere af en tur på grillen. Det er dog oftest Weber q3000’eren som er igang her i vinterhalvåret, men det vindstille vejr indbød til at tænde op i grillen.

Lige om lidt når Danskerne forhåbentlig har besejret Tyskland skal drengene i bad, have styr på skoletasken og madpakken, så vi er klar til endnu en uge.  Heldigvis ser vi frem til en uge, som kun indeholder de normale aktiviteter – og ikke en masse ud over det. En uge kan blive lang når hver aften indeholder aftaler og der dermed er begrænset tid til lidt sofa og afslapning

 

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *