Vi tilbragte søndagen i Djurs Sommerland i det fineste efterårsvejr, oktober måned viste sig fra sin allerfineste side med sol, blå himmel og lune temperaturer.

Turen til Djurs havde længe været i planerne, men det passede lige som ikke før nu, weekender og ferier har haft andet indhold, men nu skulle det være. 

Drengenes fortrukne aktivitet igennem de senere år har været rutjsebaner og jo højere og vildere jo bedre. I sær den yngste kan blive ved og ved. 

Jeg synes selv de første turer er sjove, men når drengene når til tur nummer 3 i den samme rutjsebane står jeg altså af, så dagen i går bød på en del ventetid i solen for både manden og jeg. 

De havde pyntet op med græskar her, der og alle vegne. Vi gættede undervejs på hvor mange de mon have brugt – jeg tror det er flere end vores fantasi havde evne til at gætte på. 

Jeg havde håbet at vi kunne vende næsen hjemad ved 17-tiden, men drengene skulle lige prøve de sidste turer og inden vi fik set os om blev klokken 18.00 og forlystelserne lukkede. Vi kom lidt kolde ud i bilen og heldigvis bliver sådan en bil hurtig lun og hul at få varmen i igen, mens vi vente næsen hjemad. 

Dejlig dag – og dejlig sammenværd med drengene – det er med at huske at sætte pris på deres tid, for det er bestemt ikke en selvfølge efterhånden.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *