2018 blev året hvor jeg vendte tilbage til bloggen, det blev til i omegnen af 35 indlæg i løbet år. Den første 1/2 del af året var helt sikkert den meste aktive, men det lysten der skal drive værket – og det er helt udelukkende for min egen skyld at jeg skriver lidt ind i mellem.

2018 blev sluttet af det bedste selskab, vi havde en kammerat på besøg og det var kontrasten til de sidste mange år, hvor vi ofte har været mellem 15 og 20 nytårsaften. Vi nød vist alle den lidt stille aften.

Selv om vi var kun var 5 blev bordet dækket op med nytårstema og menuen bestod af 3 retter:

  • Kyllingesalat på Ananasring
  • Beef Striploin med bagt kartoffel, bønner, blandet salat og brød
  • Chokolademousse med orangesmag.

Vi tog os god tid i løbet af aften, der var intet hastværk og inden vi fik set os om var kl. 24. Drengene og manden brændte lidt krudt af ind i mellem, Askur, kammeraten og jeg forblev bag vinduerne og nød det indefra.

2019 er godt i gang nu, faktisk er vi snart halvt igennem januar måned. Marcus blev afleveret på efterskolen igen efter godt 14 dage hjemme,. Jeg tror at han synes at moren her var ved at være en pestilens, og glædede sig til at komme tilbage.

Nicklas og jeg er også godt i gang med skole og arbejde, faktisk så startede vi året allerede den 3 januar. Gemalen afventer forsat at blive klogere på hans fremtid, det næste vi venter på er at læge skal udfylde en blanket om 1½ uge omkrings hans funktionsniveau og så venter vi vist bare i spænding derefter. Forhåbentlig bliver vi klogere i løbet af første halvår af 2019…

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *