Vi har tilbragt nogle dage af vinterferien i Slettestrand sammen med min forældre. Vi har haft tid til samvær på tværs af generationer og det er velkommen i en hverdag hvor drengene generelt er svære at trække væk fra elektronikken og Marcus tilbringer stort set alt sin tid på Efterskolen.

Vejret var noget blandet, men vi havde blå himmel en del af tiden, som sammen med solen var særdeles velkommen.

Området omkring SletteStrand er fantastisk og varieret, det indbyder til at tilbringe tiden udenfor så snart vejret tillader det. Vi boede på Slettestrand Feriecenter 300-400 meter fra vandkanten og på kanten af Svinkløv plantage og fik gået nogle fine ture i området.

Jeg har været på Feriecenteret mange gange, da vi har brugt det som lokation for teambuildings og diverse getaways rent arbejdsmæssigt igennem de sidste år. Man bliver altid taget godt imod og føler sig velkommen på stedet og de hjælper gerne for at få enderne til at mødes.

Selve feriecentret er ikke nyt, men jeg har aldrig oplevet at det er er andet end pænt og rent. Maden er fantastisk og er alt andet end klassisk feriecenter mad. Og som noget nyt har de fået bygget nyt varmtvandsbassin, som virkelig er lækkert at tage en dukkert i.

Vi tilbragte dagene med hvad end nu vi lystede, det blev spillet, badet, gået ture, sovet middagslur og hygget igennem og vi vendte afslappede hjem igen.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *