Jeg har strikket i mange år – faktisk lige siden jeg ventede den store, hvor det første jeg strikkede var en knap så køn hagesmæk, som vist aldrig var i brug. Det andet projekt var et tov med Nisser, strikket på strømpepinde str. 2½. Så gik det lige som gået sin gang derfra.

Det har primært være drengene, vennernes unger og diverse småting af mere praktisk karakter, som har været på mine pinde igennem de første mange år, men det sidste ½ år har der også været egostrik på pindende.

Den største succes indtil videre er min Ingen dikkedarer, den bliver slidt op uden tvivl.

Den er strikket i Drops Sky, dejligt blødt garn og vejer nærmest ingenting og alligevel er den lige tilpas lun. Den er enkel og sammen med et par løbebukser favorit påklædningen i øjeblikket.

Jeg har også strikket Sunday til mig selv i Drops Melody og en tråd glimmer, lidt luksus skal der være. Den har dog ikke været meget i brug endnu, den er simpelthen for varm indenfor, men mon ikke som forårssolen begynder at varme så bliver den et hit udendørs.

Begge modeller er fra PetiteKnit – og for det ikke skal være løgn er der endnu en Ingen Dikkedarer på pindene til mig selv – denne gang i Rosa. Jeg tror året 2020 bliver året for egostrik og jeg kan forestille mig mit klædeskab med den ene lækre trøje efter den anden.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *