det er jeg altså nødt til lige at tage, min tålmodighed med flerefarvestrik er normalt ikke så stor, men et par vanter efter denne opskrift kan åbenbart godt gå for jeg kan slet ikke stoppe igen.

vanter.gif

jeg har byttet om på mønster og grundfarve, men ellers er der forløbning ingen ændringer.

Her sneer det forsat, jeg har ikke haft næsen udenfor så jeg ved ikke hvormeget det er kommet, men helt sikkert en del mere end sidst. Manden ringede og fortalte at han var kommet på arbejde kl 8.05, men jeg aflyst nu alligevel lægetiden, da jeg ikke synes det er særlig spændende at skal strande med 2 børn. Marcus kan ikke forstå at han ikke må komme ud, han synes der er det fineste snevejr.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *