Vi har fået en alderen dame i familien, en RC caravan fra 1986, dansk bygget i Løkken indtil starten af 90’erne. Den er fundet i nabolaget, hvor den havde stået stille nogle år uden at have været blevet brugt.

jeg oplevede at blive hjemsendt 3 1/2 uge i forbindelse med Covid-19 og så var det passende med et projekt at gå igang med. Som de fleste gamle vogne var der lidt fugt som skulle have lidt kærlighed, så vi startede med at tømme vognen for hynder, gardiner et inden vi gik i gang med skruetrækkeren.

De første mange spande med sæbevand jeg bar ud var sort, men heldigvis var det ikke det samme skidt jeg fjernede. Campingvognen skulle også gøre klar til syn, men vi vil gerne lige være sikker på at den ikke var mere fugtig end den kunne laves.

Der var fugt omkring taglugen og et par vinduer, så det var nødvendigt at tage et par overskabe ned og i virkeligheden har der ikke været mange skruer som vi ikke har rørt.

baglygterne blev pillet af og fik et par timer i sæbevand og sørme om de ikke kom til at fungere igen efter rengøring, et par nye pærer og lidt arbejde med 12 volten i vognen – og helt fine blev de også.

Bremserne viste sig at være fine og efter lidt smørefedt i trækket var den klar til syn, hvor den gik lige igennem.

Nu var vi klar til at lave det sidste fugt og et par mindre tilpasninger i indretningen.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *