Det tegner til en god dag, lige nu er der koldt og rimmen indtager græsplænen, men senere så er jeg sikker på at det bliver godt. Jeg glæder mig til at solen får overtaget. Hverdagen kalder i dag og arbejdet skal laves, men når jeg kommer hjem i aften ligger påsken og venter.

koldt1.gif

Vi har i næsten sidste øjeblik planlagt et smut til sjælland, Bedstefar og Bedstemor får et besøg. Ungerne glæder sig til alt fra sejlturen til at blive forkælet et par dage. Jeg glæder mig til et lille pusterum som et par dage hos dem gerne er. Der er ingen planer , kun god tid til snak og hygge… Strikketøjet skal med, det er helt sikkert og hvis jeg er heldig kan jeg finde en solbeskinnet hjørne og gemme mig i et par timer.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *