… at tømme biblioteket for bøger, jeg forsøgt det i dag, dog lykkes det ikke helt. Mange af dem har jeg haft tidligere og er gamlekendinge i mellem. Men der er også enkle jeg ikke har haft før. Ind i mellem er det rart med sådan en tur bare for inspirationens skyld, de flest bøger bliver afleveret ud at lave noget fra dem.

19-1.gif

Ellers har jeg været i gang med en kage, en banankage med et tyk lag chokolade ovenpå, uhm hvor glæder jeg mig til at sætte tænderne i den til eftermiddagskaffen.

19-2.gif

Jeg vil slæbe stakken med ud på terrassen og blader bøgerne fra ende til anden. Min svigermor kommer senere, hun plejer også at blive glad for at bladre en stak strikkebøger.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *