munken1.gif

Så blev munken færdig, det største projekt jeg endnu har haft på pindene. Den er startet for længe siden. Den har i perioder ligget længe stille i strikkekurven og jeg har bandet ribstrik væk i perioder. Men nu blev den færdig, jeg kan ikke få armene ned alene på den baggrund, om den bliver et hit må tiden vise.

munken2.gif

Her er beviset på at ribstrik og jeg ikke er alt for gode venner, den flaner lidt rundt omkring. Og en tur i vaskemaskinen har ikke hjulpet på det.

Det er første gang jeg har strikket i Kauni og det bliver blødere efter vask. Det har været okay at strikke i specielt til den pris. 100 g for 30 kr må siges at være i orden. Om jeg kunne finde på at strikke til mig selv ved jeg ikke helt, men forløbig har jeg  et par planer fra Hønsefødder og Gulerødder.

Fakta:

Mønster: Isager’s munken fra “Strik a la Carte”

Garn:  Kauni 8/2

Forbrug: 525 g

Størrelse: Mig – str. 46

Ændringer: Omregnet dels til min størrelse og tyndere pinde.

Hot or Not: Det må tiden vise….

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *