Så kom weekenden hvor vi skulle mødes på Rømø, som jeg tidligere har skrevet har mine bedsteforældre boet på kommandørgaarden indtil 1949, hvor den blev solgt til Nationalmuseet.

romo.gif

De sidste 3 år har min bedstemor forsøgt at samle os på rømø på tværs af familien, sidste år var vi forhindret, men i år skulle det være igen. Vi er i Cafe’en, som levere egnsretter til frokost og er naturligvis en tur igennem gården og mine bedstemor kan fortælle mange historier derfra. Et stenkast der fra ligger Toftum skole, som er den mindste skole jeg nogen side har hørt om, men på trods af dens beskedne størrelse har den rummet op til 40 elever ad gangen.

En stor del af os ses kun den ene gang om året, og der snakkes lystigt dagen lang. Rundt om cafen og kommandørgaarden er der masse af plads at boltre sig på, så ungerne har ikke problemer med at få tiden til at gå.

 slik.gif

Lørdag aften kørte vi rundt på ø’en, inden vi tog en gang pizza og grillmad med hjem til den lejede  hytte på en campingplads, Aften blev brugt på terassen med hygge og snak. Søndag blev brugt til en tur over grænsen, med indhold af de traditionelle indkøb og så ellers hjemad, med et smut omkring min bedstemor.

Nu er vi hjemme efter en lang weekend, ungerne har været i et nødvendigt bad og er nu lagt i seng i håb om at de er nogenlunde udhvilede i morgen.

You might also enjoy:

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *